خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

مذاکره‌کنندگان دولت قبل بدون اخذ تضمین کافی زیر بار امضای برجام رفتند

مذاکره‌کنندگان دولت قبل بدون اخذ تضمین کافی زیر بار امضای برجام رفتند عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه هر قراردادی که ضمانت اجرایی نداشته باشد فاقد اعتبار است، گفت: در زمان امضای برجام هم به همین مساله اشاره کردیم ولی تیم مذاکره کننده وقت از سر غفلت و یا از عمد زیر بار چنین قراردادی رفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 26
کد خبر: ۱۴۸۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود عباس زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اخبار منتشر شده درباره مذاکرات لغو تحریم‌ها گفت: قطعا داشتن تصمین های لازم و کافی در مذاکرات اهمیت بسیاری دارد و هر قراردادی که ضمانت اجرایی نداشته باشد فاقد اعتبار است، زمانی هم که برجام در حال امضا شدن بودن به همین مساله اشاره و نقدهایی زیادی مطرح کردم ولی تیم مذاکره کننده وقت از سر غفلت و یا از عمد زیر بار چنین قراردادی رفتند که آثار منفی آن تا مدت زیادی ادامه دار خواهد بود. الان هم معتقد هستم بدون ضمانت اجرایی هیچ قرار دادی نباید امضا شود.

 

عباس زاده در مورد هماهنگی اروپا و آمریکا گفت: بین آمریکا و اروپا تفاوتی وجود ندارد، اینها با تقسیم کار بین یکدیگر بازی مشخصی را ادامه می دهند و نقش پلیس خوب و بد را بین خود تقسیم کرده اند.

 

وی با بیان اینکه می‌خواهند ما را در چارچوب برجام و مذاکره نگه دارند و آمریکا همچنان به فشارهایش ادامه می‌دهد، تصریح کرد: اگر در زمین حریف و با قاعده‌ آنها بازی کنیم خواهیم باخت. من به تغییر میدان و قاعده بازی اعتقاد دارم، تا زمانی که میدان و قاعده را به دست نگیریم نمی توانیم امتیازی به دست بیاوریم.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: آمریکا و اروپا هماهنگ تصمیم می‌گیرند و تقسیم کار کرده‌اند و ما نباید در بازی آنها گرفتار شویم.

 

وی با بین اینکه دولت فعلی امتیازهای خوبی دارد، ادامه داد: با توجه به منابعی که در کشورمان داریم دستمان باز است و برجام باید در انتهای لیست اولویت هایمان باشد به ویژه اینکه غربی ها می خواهند از مساله سواستفاده و آن را به پاشنه آشیل ما تبدیل کنند، در مقابل ما باید فعالانه با آنها برخورد کنیم نه منفعلانه./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار